Kako dobiti erekciju

Kako dobiti erekciju

Kako dobiti erekciju uz vježbanje

Postoji nekoliko načina kako dobiti erekciju, a jedan od njih uključuje fizičko vježbanje. Vježbanje povećava šanse za dobru erekciju. Prednosti vježbanja su višestruke za vaš seksualni život. Prekomjerna tjelesna težina ponekad može biti uzrok erektilne disfunkcije i zbog toga se preporučuje sat vremena vježbanja dnevno kako ne bi imali prekomjernu tjelesnu težinu. Ojačajte mišiće zdjelice koji su izravno povezani s kvalitetom erekcije i ejakulacije. Kegelovim vježbama ojačati ćete navedene mišiće.

Na to kako dobiti erekciju utječe i vaš krvožilni sustav. Poznata je činjenica da se vježbanjem krvožilni sustav jača. Vaše srce bolje cirkulira krv, a vaše krvne žile ostaju zdrave. Fizičko vježbanje ojačati će vaš cjelokupni mišićni sustav, koji također igra važnu ulogu u kvaliteti vaše seksualne funkcionalnosti pa tako i u kvaliteti vaše erekcije. Potrudite se da vaše vježbanje bude raznoliko, kako ne bi zapali u monotoniju i tako izgubili inspiraciju za vježbanjem. Vježbajte sami ili zajedno s vašom partnericom.

Kako dobiti erekciju uz pomoć vaše partnerice

To kako dobiti erekciju ovisiti će i o vašoj partnerici. S obzirom da je seksualni odnos čin dvije osobe, važno je da obje osobe ulože maksimalni trud kako bi taj seksualni odnos bio što bolji. Kvalitetan seksualni odnos je preduvjet za kvalitetnu vezu između dvije osobe. Ako vaš seksualni odnos ne štima, lako se može dogoditi da vaša veza pukne. S obzirom na navedeno, razgovarajte sa svojom partnericom o tome što vas uzbuđuje i koje su vaše seksualne fantazije. Bez seksualne stimulacije teško ćete dobiti odgovarajuću erekciju.

Napomenite svojoj partnerici kako je i njoj u interesu da postignete kvalitetnu erekciju, s obzirom na to da će vaš seksualni performans ovisiti o čvrstoći i dugotrajnosti vaše erekcije. Budite otvoreni i iznesite sve svoje želje i fantazije, a ako vaša partnerica to ne uvaži, možda onda ona nije prava djevojka za vas. Da bi vam partnerica pomogla u dobivanju erekcije, i vi morate ispuniti njene želje, jer kao što je navedeno u seksu sudjeluju dvije osobe i važno je da obje budu zadovoljene. Kako dobiti erekciju će uvelike ovisiti o kvaliteti samog odnosa između vas i vaše partnerice.

Kako dobiti erekciju uz pomoć lijekova

Imate erektilnu disfunkciju i sada vas zanima kako dobiti erekciju? Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome kako dobiti erekciju ako imate erektilnu disfunkciju. Erektilna disfunkcija je zdravstveno stanje u kojem muškarci ne uspijevaju postići čvrstu i dugotrajniju erekciju. To zdravstveno stanje mogu izazvati i fizički i psihički čimbenici, a ponekad se dogodi da erektilnu disfunkciju izazove kombinacija ove dvije vrste čimbenika.

S obzirom na to koje je vrste uzrok erektilne disfunkcije, bira se metoda liječenja. Ako je riječ o erektilnoj disfunkciji izazvanoj fizičkim čimbenikom, onda se takva erektilna disfunkcija liječi uz pomoć lijekova za erekciju. Ova vrsta lijekova je napravljena kako bi se pomoglo muškarcima koji samostalno ne mogu postići zadovoljavajuću erekciju. Ove lijekove bi trebali uzimati prema uputama svojeg liječnika, s obzirom na to da mogu izazvati određene nuspojave i kontraindikacije. Uzmite lijek pola sata do sat vremena prije spolnog odnosa i zajamčena vam je zadovoljavajuća erekcije, s tim da morate imati na umu da mora postojati seksualni podražaj kako bi lijek djelovao.

Tagovi:

Naruči proizvode za potenciju

Ovaj proizvod nije dostupan putem interneta. Proizvod možete kupiti u najbližoj ljekarni na recept koji Vam je propisao Vaš doktor.