Problemi s erekcijom kod mladih

Problemi s erekcijom kod mladih

Problemi s erekcijom kod mladih i što ih uzrokuje?

Brojne studije provedene u posljednjem desetljeću ukazuju na to da se učestalije javljaju problemi s erekcijom kod mladih muškaraca. Što stoji iza ovakvog povećanja? Alkohol, duhan i droge mogu biti djelomično odgovorni. No, nagli skok stopa erektilne disfunkcije kod mlađih muškaraca nije nešto što se pojavilo preko noći. Kad stariji muškarac doživi erektilnu disfunkciju često je njen uzrok fizičke naravi. Međutim, za muškarce u 20-im i 30-im godinama to može biti više psihološki problem.

Za neke mlade muškarce prevelika želja za dobrim performansom u krevetu može izazvati erektilnu disfunkciju. Problemi s erekcijom kod mladih također mogu biti posljedica depresije. Duboka tuga, praznina i beznađe koje karakteriziraju depresiju negativno utječu na seksualnost. Erektilnu disfunkciju kod mlađih muškaraca mogu izazvati i neadekvatni kondomi. Ako muškarac nije vješt u korištenju i stavljanju kondoma, to kod njega može izazvati razinu nervoze koja može negativno utjecati na njegovu erekciju. Preveliko konzumiranje alkohola također može biti uzrok erektilne disfunkcije.

Kako bi se trebali riješiti problemi s erekcijom kod mladih muškaraca

Jako je važno naučiti kako se liječe problemi s erekcijom kod mladih muškaraca jer će se jedino uz adekvatnu terapiju taj problem i riješiti. Budući da je primarni uzrok erektilne disfunkcije kod mlađih muškaraca često psihološki, možda će trebati liječiti erektilnu disfunkciju nekim oblikom savjetovanja, a ne lijekovima za erektilnu disfunkciju. Postoje tretmani poput seksualne terapije, koji su vrlo učinkoviti i ne zahtijevaju lijekove na recept. Kako bi liječnicima pomogli u pronalaženju najboljeg načina liječenja, mladi muškarci bi trebali obavijestiti svog liječnika koliko često imaju problema s postizanjem erekcije.

Sekundarna erektilna disfunkcija je vrsta koju imaju muškarci koji su imali razdoblja normalne spolne funkcije (u usporedbi s primarnom erektilnom disfunkcijom, koja je doživotno stanje). Mladi muškarci mogu doživjeti bilo koji oblik erektilne disfunkcije baš kao i stariji muškarci, stoga je iznimno važno da liječenje ovog problema prepuste liječnicima i da ne poduzimaju ništa na svoju ruku, tj. bez savjetovanja sa svojim liječnikom. Problemi s erekcijom kod mladih muškaraca su ozbiljni i kao takve ih treba tretirati.

Kako se ne bi trebali rješavati problemi s erekcijom kod mladih muškaraca

Kako postoje načini kako bi se trebali rješavati problemi s erekcijom kod mladih ljudi, tako postoje i načini kako se ne bi trebali rješavati problemi s erekcijom kod mladih ljudi. Ono što mladi muškarci ne bi trebali učiniti je uzeti lijek za erektilnu disfunkciju poput Viagre bez recepta ili ga pomiješati s drugim lijekovima. Ovo predstavlja veliki problem, a ne rješenje. Neki mladi muškarci imaju naviku miješati lijekove za erektilnu disfunkciju s preparatima koji mijenjaju mentalno stanje, popust ekstazija i kristalnog metamfetamina. Ovo može predstavljati smrtonosnu kombinaciju.

Postoji razlog zašto su lijekovi za erektilnu disfunkciju namijenjeni samo muškarcima kojima one zaista i trebaju. Iako se smatra sigurnim, uzimanje ovih lijekova u većim dozama od propisanih može dovesti do ozbiljnih komplikacija. Stoga, prije nego posegnete za lijekovima za erektilnu disfunkciju pokušajte s drugim načinima koji su dokazano učinkoviti u liječenju erektilne disfunkcije. Tek ako vam ti načini ne pomognu, uzmite lijekove u dogovoru sa svojim liječnikom.

Tagovi:

Naruči proizvode za potenciju

Ovaj proizvod nije dostupan putem interneta. Proizvod možete kupiti u najbližoj ljekarni na recept koji Vam je propisao Vaš doktor.