Povećanje penisa

Povećanje penisa

Da li je moguće povećanje penisa?

Jedna od najspominjanijih stvari kada su u pitanju muškarci i seks je dužina njihovog penisa. Brojne žene znaju isticati veličinu kao jako bitan faktor u seksualnom odnosu. Nažalost, zbog genetike nisu svi muškarci rođeni obdareni, te se neki muškarci pitaju kako mogu riješiti svoj problem malog penisa. Jedna od mogućnosti je povećanje penisa. Dobro je najprije razmotriti postoji li takav postupak uopće ili te, te koje sve metode i sredstva uopće funkcioniraju. Povećanje penisa je moguće izvršiti operativnim zahvatom. Radi se o metodi elongacije penisa koja je u domeni plastične kirurgije. Penis je moguće povećati na način da se poveća njegova dužina i njegova širina. Seksualan život je jako bitan segment života stoga je skroz razumljivo ako razmišljate i o ovako drastičnoj mjeri. Na taj način možete poboljšati kvalitetu svoga života. Naravno, svakako imajte na umu sve rizike koji iz toga prolaze. Operacija obično traje 2 sata i vrši se pod općom anestezijom.

Sve što trebate znati kada je povećanje penisa u pitanju

Veličina penisa je česta tema kada su u pitanju muškarci i seks. Tako su zanimljivi podaci da je recimo prosječna veličina penisa kod Europljana 13 pa sve do 17 cm dok je kod Afrikanaca 15 do 20 cm, a kod Azijata 8 do 10. Ako osoba ima penis manji od 7 cm, smatra se da ima mikropenis. Kao što vidite, navede brojke nisu zapanjujuće, te je percepcija o dobroj veličini penisa uvelike uvjetovana porno filmovima u kojima se pojavljuju nestvarno obdareni muškarci i nabijaju kompleks muškarcima s regularnim veličinama penisa. Ako se stoga pitate da li je povećanje penisa za vas, najprije trebate uzeti u obzir prethodno rečeno i upitati se imate li uopće mali penis ili ne. Ako i dalje niste zadovoljni i zaista se želite odlučiti na povećanje penisa, najdjelotvornija ali istodobno i najskuplja metoda je zasigurno operativni zahvat. Stoga, to je metoda na koju se trebate odlučiti ako vam je zaista stalo do faktičnog povećanja penisa.

Povećanje penisa i metode koje možda djeluju

Kao što smo prethodno rekli, neupitno najefikasnija ili i najskuplja metoda kada je u pitanju povećanje penisa jest operativni zahvat. Nažalost, nema svatko financijsku mogućnost da se odluči na takvu operaciju. Isto tako, neke muškarce će biti strah mogućih rizika koji idu sa svakom operacijom pa tako i ovom. Stoga ćemo u nastavku iznijeti neke alternativne metode koje možda djeluju kada je u pitanju povećanje penisa, ali te metode svakako trebate uzeti s dozom rezerve. Jedna od njih je tako vakuumska pumpa. Ona radi na način da se pumpicom isisava zrak iz zvona u kojem se nalazi penis. Vakuum pumpa će trenutno povećati penis pod takvim pritiskom ali takvo povećanje neće biti trajno već privremeno. Nadalje, metoda istezanja penisa utegom se isto zna koristiti na način da se penis priveže za jednu stranu a uteg na drugu. Moramo vas upozoriti da je ovakvo istezanje penisa veoma opasno, te može voditi to oštećenja živaca, kronične boli pa i impotencije.

Tagovi:

Naruči proizvode za potenciju

Ovaj proizvod nije dostupan putem interneta. Proizvod možete kupiti u najbližoj ljekarni na recept koji Vam je propisao Vaš doktor.